Shay Given (Aston Villa) – John O'Shea (Sunderland), Sean St Ledger (Leicester City), Richard Dunne (Aston Villa), Stephen Ward (Wolves) – Aiden McGeady (Spartak Moscow), Glenn Whelan (Stoke City), Keith Andrews (West Bromwich Albion), Damien Duff (Fulham) – Kevin Doyle (Wolves), Robbie Keane (LA Galaxy).

Semmi meglepő nincs az írek kezdőcsapatában, ha nem jön közbe valami rendkívüli esemény, akkor vasárnap este 8-kor a horvátok ellen ezek a fiúk futnak ki. Nagyjából ez a csapat harcolta végig az Eb-selejtezőket is, Trapattoni pedig ragaszkodik hozzájuk. Jó hír, hogy a sérüléssel bajlódó Given és O'Shea is vállalni tudja a játékot, a múlt hét szombati, Bosznia elleni 1-0-ás meccsen pedig visszajátszotta magát a kezdőcsapatba McGeady, Long viszont gólja ellenére sem kezdő.

Az Independent a beharangozójában a magyar közül Dzsudzsák Balázst, a legdrágább magyart, valamint a Boltonból ismerős vörös hajú Bogdán Ádámot emeli ki. Az rte.ie a Puskás-stadion lezárt szektorairól ír (a fölső karéj balesetveszélyes), ami jól szimbolizálja az egykor dicső magyar foci szomorú jelenjét.

Fotó: Facebook, Ireland euro 2012 championships banter page

*

Írország válogatottja augusztus 15-én Belgrádban lép pályára barátságos meccsen. A vb-selejtezőket szeptember 7-én Kazahsztán ellen kezdjük.

*

Remek kisokos ír drukkereknek. Minden, amit az Eb-ről tudni kell.

*

Nincs még a kisujjunkban az ír bajnokság. Múlt hét pénteken hiába tettünk fel 200 forintot a hat tippre, semmit sem nyertünk, sőt: hat meccsből csupán kettőt sikerült eltalálni. Alább az álom és a valóság:

Bohemians (9.) – Sligo (1.) tipp: 1 – 0-0, X

Bray (8.) – UC Dublin (10.) tipp: 1 – 3-1, 1

Derry City (4.) – Shelbourne (6.) 1 – 0-1, 2

Monagham United (12.) – St Patrick's (3.) X – 0-4, 2

Shamrock Rovers (2.) – Cork City (7.) 1 – 1-1, X

Dundalk (11.) – Drogheda United (5.) 2 – 1-2, 2

*

Az ír U19-es válogatott 1-1-et játszott Izraellel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boysingreen.blog.hu/api/trackback/id/tr584564478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása