Rövid hírek, nem túl szívderítőek, ezért kezdjük is mindjárt ezzel:

I'm Gonna Drive - a legfrissebb őrület a vicces focidalokat imádó írektől.

 

*

Shay Given csütörtökön Londonba utazik, hogy megvizsgálják a térdét. Az edzésekről az elmúlt két napban hiányzott az Aston Villa 36 éves kapusa, de Eb-részvétele talán nincs veszélyben. Ha mégis, az nagy szerencsétlenség lenne, ugyanis egyik cserekapus, se Forde, se Westwood nem véd klubjában rendszeresen. Az ír kapusproblémáról lásd posztunkat itt>>>

*

Az ír Munkáspárt egyik parlamenti képviselője azt javasolta a telefontársaságoknak, hogy az Eb-re kiutazó 40 ezer ír drukkernek biztosítsák az ingyen SMS-jogát. A telefontársaságok reagálásáról egyelőre nincs hír, de meg nem erősített hírek szerint magyarországi társaik boldogok lennének, ha csak ilyenekkel csesztetnék őket.

*

Paul McShane (Crystal Palace), a 26 éves tartalékhátvéd is meghívót kapott az ír keretbe, miután Sean St Ledger is kidőlt a sorból. Given és St Ledger mellett John O’Shea, Richard Dunne, Kevin Foley bajlódik kisebb sérüléssel, de a szombati, bosnyákok elleni dublini felkészülési meccsen Keith Andrews, Keith Fahey és Robbie Keane játéka is kérdéses. Hogy McShane-től mennyire joggal rettegnek az ír drukkerek, azt az alábbi videó bizonyítja:

2 komment

Címkék: telefon zene shay given paul mcshane

A bejegyzés trackback címe:

https://boysingreen.blog.hu/api/trackback/id/tr424542084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jabloko 2012.05.26. 16:42:10

Nem tudom, melyik meccsen tortent, de nem lehet, hogy a ficko nem ennyire bena, hanem csupan idohuzasra jatszik, mondjuk egy-nullnal a 90. percben?

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2012.05.26. 17:17:18

@jabloko: attól még megtarthatná a labdát és csak öt másodperc múlva rúgja ki, máris több időt nyertek :p
süti beállítások módosítása