Mindig örülünk, ha egy ír kerettag gólt szerez egy meccsen, pláne, ha kettőt. (Ilyesmi ritkaság, a tartalék kerettag millwallos Andrew Koeoghnak volt egy-két ilyen bravúrja tavasszal.)

Most viszont szomorúak vagyunk, mivel Jonathan Walters (Stoke City) két gólt szerzett ugyan a Bolton ellen, de ez Bogdán Ádámék kiesését jelentette. Ha a Bolton győz, akkor bennmarad, abban az esetben viszont Buzsáky csapatát, a QPR-t sirathatnánk.

Ráadásul a 28 éves Walters akciógólja vitatható körülmények között született, a lassítás alapján úgy tűnik, Bogdán már megszerezte a labdát, amikor Walters rárontott, és betuszkolta a labdát a kapuba.


( by buitre9

Bogdán és Walters június 4-én ismét találkozik a magyar-ír barátságos meccsen.

A viszonylag későn felfedezett Walters különben öt válogatott meccsen játszott eddig, és Longhoz, Coxhoz vagy Doyle-hoz hasonló esélye van arra, hogy Robbie Keane csatárpárja legyen az Eb-n. (Doyle-nak pocsék formája miatt egyre kevesebb esélye van arra, hogy kezdő legyen, bár Trapattoni a változatlanság híve, könnyen lehet, hogy ragaszkodik a Wolvesszal a Premier League-ből kipottyant csatárhoz.) Walters egy gólt lőtt is az észtek elleni idegenbeli pótselejtezőn.

Walters egyébként, ha úgy vesszük, bosszút állt a Boltonon, ahol 18-tól 21 éves koráig játszott, és ahol három kölcsönadás után könnyedén lemondtak róla.

Alacsonyabb osztályú klubok után a championshipes Ipswichben (2007-10) lett igazán ismert játékos. A klub remek üzletet csinált vele, 150 ezer fontért vette Chester Citytől, 2,75 millió fontért adta tovább a Stoke-nak.

Agresszív, tipikus Championship-játékos, aki állandó kezdő a Stoke-ban, és akiért rajong menedzsere, a Stoke-ot 2006 óta építő walesi Tony Pulis.

Amúgy igazán jó hétvégét zártak az ír kerettag csatárok, Shane Long is gólt lőtt ugyanis (WBA-Arsenal 2-3). Szegény Fülöp itt nem remekelt, három kapott góljából kettő óriási potya volt.

1 komment

Címkék: bolton stoke city jonathan walters

A bejegyzés trackback címe:

https://boysingreen.blog.hu/api/trackback/id/tr294507689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása