A brit futballt Capello lemondása tartja lázban (karakán dolog volt elvi kérdést csinálni a Terry-ügyből, és végül otthagyni az állást), mi, írek legfeljebb azt bánhatjuk, hogy elmarad az Eb-n az olasz kapitányok csúcsrangadója; ha az angolok is továbbjutnak, akár már a nyolc között találkozhatunk.

De most nézzük az egyik legírebb Premier League-es csapat, a Sunderland tegnapi meccsét, amire rányomta a bélyegét a lemondás, a meccs közben jött ugyanis a hír, a tévés és internetes élő tudósításokban így maga a meccs háttérbe szorult, a Guardian elnézést is kért szeretett olvasóitól.

Middlesbrough (Championship, 6.) - Sunderland (Premier League, 8.) 1-2 (hosszabbítás után)

FA-kupa a legjobb 16 közé jutásért, újrajátszás

Keiren Westwood, a válogatott cserekapusa a Sunderlandban még mindig a padon, nemcsak a bajnokságban, a kupában is a nála négy évvel fiatalabb belga Mignolet véd. Ez rossz hír, nem lennénk meglepve, ha Westwood a válogatottban elvesztené az első számú csere pozícióját, és ez a Millwall kapusára, a kedden is egészen jól védő Forde-ra szállna.

Jöhet bajnoki, vagy kupameccs, John O'Shea szerencsére stabil tagja a csapatnak, ahogy a válogatottnak is. (A 12-ből 9 Eb-selejtezőn játszott az ex-MU-s védő, összesen 795 percet.) A goal.com szerint volt már jobb meccse, 5-öst kapott mindössze.

A 22 éves James McClean nem tagja ugyan az ír válogatottnak, viszont hétszeres észak-ír U21-es válogatott. És most jön a lényeg: a Sunderland észak-ír menedzsere, Martin O'Neill hívta fel Trapattoni figyelmét a játékosra, aki még simán lehet ír válogatott, mivel az észak-ír felnőtt csapatnak nem volt tagja. O'Neill szerint ritkaság, hogy egy ír bajnokságból érkező játékos ilyen gyorsan felvegye a Premier League ritmusát. (Nyáron igazolt a Derryből a Sunderlandbe, kilenc meccsen játszott, legutóbb az ő góljával verték idegenben a Stoke Cityt.) Trapattoni pénteken hirdet keretet, akkor okosabbak leszünk. McClean most 6-osra játszott.

És a Sunderland tagja David Meyler U21-es ír válogatott, aki a 116. percben állt be.

Szólj hozzá!

Címkék: sunderland bajnoki forma

A bejegyzés trackback címe:

https://boysingreen.blog.hu/api/trackback/id/tr844083608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása