Ebben a posztban csupa nem fontos dologgal foglalkozunk egy kis lazításul az esti spanyol–ír előtt. Nyugi, lesz még rendes beharangozó is az esti meccsről, hogy mást ne mondjunk, előre közöljük a végeredményt.

You’ll never beat the Irish! – éneklik Celtic-pólóba bújt thai gyerekek egy jótékonysági akció keretében.

Hátborzongató videó, bár az ír válogatott által énekelt (tátogott) se rossz..

Az ír szurkolók, mint mindig, most is kitesznek magukért. Ma este is lesznek vagy harmincezren Gdanskban, sokan egész évben arra gyűjtöttek, hogy kihozzák valahogy a (forintba átszámítva) milliós utat. A hangulatról sokat elárul az alábbi videó. Ezen a 35 éves, 110-szeres válogatott Kevin Kilbane rappeli el a drukkereknek az Ice Ice Babyt. A maga nemében ez is van annyira zseniális, mint a thai gyerekek produkciója.

Kilbane egyébként még ebben a selejtezőcsoportban is játszott, mégpedig hat meccset, és Andorrának gólt is lőtt. Végül sérülés miatt maradt ki az egyik szlovákok elleni meccs előtt. Ha nem sérült volna meg, akkor a keretben lenne még mindig a Hull City játékosa, valószínűleg játszana is. Legutóbb a Derby Countyben játszott kölcsönben.

És itt van még a világsztárrá lett Eamon Keegan, 20 éves Tesco-dolgozó ír drukker, aki azzal írta be magát a drukkertörténelembe, hogy egy rusnya horvát nő mellét nyalogatta a nekünk amúgy is szopó ír–horváton. Horvát blogtársunk részletesen foglalkozik az esettel, a srác pedig Írországban elindult a mémmé válás útján. Ennél többet az esettel nem akarunk foglalkozni, képet meg végképp nem vagyunk hajlandók közölni a förtelmes incidensről.

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó thaiföld mém drukker kevin kilbane eamon keegan

A bejegyzés trackback címe:

https://boysingreen.blog.hu/api/trackback/id/tr634587776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása