Kötelező kör egy szurkolói blogon. Milyen jó csajok tartoznak a legjobb ír focistákhoz.

A jelenkor legjobb ír focistájának, a 115 válogatott meccsén 53 gólt szerző, a Tottenhamben világhírűvé vált Robbie Keane-nek például olyan felesége van, aki fénykorában még Miss Ireland versenyen is indult. Oké, nem nyerte meg, de a Miss Ireland-versenyek nem azok az agglomerációs szállodákban zajló húsvásárok, mint magyar társaik. A nyertes ír lányok pedig nem az unszimpatikus vesztes szerepét szokták eljátszani a világversenyeken, hanem akár még nyernek is, mint Rosanna Davison 2003-ban. (A legjobb tíz közé is elég gyakran eljutnak, amúgy.)

Visszatérve Keane feleségéhez, a 29 éves Claudine Palmerhez: hat év együtt járás után 2008 júniusában házasodtak össze. Ráértek, a válogatott ugyanis nem jutott ki az akkori Európa-bajnokságra, így a ceremónián tiszteletét tette Damien Duff, Shay Given (akkoriban mindketten a Newcastle-ben játszottak), valamint Dunne, aki a Manchester Cityt erősítette.

Hogy egészen őszinték legyünk: nagyon sok információt nem sikerült megtudnunk Claudine-ról, de a neten talált képeket végignézve egészen biztos, hogy a gyes után ismét modellkedésből él, specialitása a bikini- és alsóneműfotózás.

És még egy érdekes adat a Daily Mail jóvoltából: 2009. május 23-án, 13 nappal fiuk, Robert Ronan Keane születése után, testhez simuló ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt.

A sok-sok neten keringő kép közül mi ezt loptuk el:

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő robbie keane claudine palmer

A bejegyzés trackback címe:

https://boysingreen.blog.hu/api/trackback/id/tr354537795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása