Két gólt lőttek írjeink a hétvégén, az más kérdés, hogy csatárainknak továbbra sem megy.

Mi történt még? Újabb nagy verést kapott a Wolverhampton, ha így folytatják, idegroncsként jönnek Wardék az Eb-re, Henderson bemutatkozott a WHU kispadján, kiesett a Stoke és a Leicester is az FA kupából. Ez a hétvége sem rólunk szólt. (Az osztályzatokat a goal.com-tól vettük át.)

Fulham-Swensea 0-3 (PL)

Duff 6 (Fulham)

Kelly 6 (Fulham)

Nagy verést kapott otthon a Fulham a lassan a Liverpoolt beérő walesiektől. Duff az 54. percben állt be, a hazaiaknál a jobbak közé tartozott, de ez is kevés volt. Kelly végig a pályán volt, nem rajta ment el a meccs.

Wigan-WBA 1-1 (PL)

Long 6,5 (WBA)

Andrews 6,5 (WBA)

Cox - (WBA)

McCharthy 7 (Wigan)

A WBA hálát adhat Ben Foster kapusnak a pontszerzésért. Coxnak sajnos nem, mert a csehek elleni barátságos meccsen gólt szerző csatár most is csak a cserepadon ült. Utoljára február 12-én játszott, bajnoki gólja idén még nincs a csatárnak. Long végig játszott, 6,5-est kapott, Andrews az utolsó 10 percre állt be.

A Wiganben McCharthy a 80. percig a pályán volt, és jól teljesített. A mindössze 21 éves játékos idén már 24. PL-meccsén lépett kezdőként pályára.

Wolverhampton-Manchester United 0-5 (PL)

Foley 5,5 (Wolves)

Ward 4,5 (Wolves)

Hunt - (Wolves)

Doyle 6 (Wolves)

Új edző jól seper, hahaha. A Mick McCarthy kirúgása után érkező Terry Connor négy meccsen egy pontot szerzett, és már másodszor kapott ki 5-0-ra. Hunt a cserepadon ült, Doyle az 57. percben jött le, a Foley és Ward végig a pályán volt. A Wolves az utolsó helyre csúszott, de csak egy pontra a még bennmaradó Boltontól. Még így is nehéz lesz innen felállni.

Everton-Sunderland 1-1 (FA kupa)

Coleman 6 (Everton)

Gibson - (Everton)

Westwood - (Sunderland)

O'Shea 6,5 (Sunderland)

McClean 6 (Sunderland)

Mindkét csapat a kupagyőzelemre hajt most, hogy a két manchesteri nagycsapat már nincs a mezőnyben. Nem dőlt el semmi, újrajátszás lesz Sunderlandben. Gibson, EWestwood nem volt a keretben, Coleman a 72. percben jött le, O'Shea és McClean végig a pályán volt, a jobbak közé tartozott.

Chelsea-Leicester 5-2

StLedger 5 (Leicester)

Hiába fut egész jól a Leicester a Championshipben, a Chelsea nem az ő szintje. StLedger sem találta a helyét, a 63. percben lehívta edzője.

Liverpool-Stoke 2-1

Whelan 6,5 (Stoke)

Wilson 6,5 (Stoke)

Walters 6,5 (Stoke)

Nem jött össze a Stoke-bravúr, pedig nem múlt sokon. Mindhárom ír végig a pályán volt. (Sőt, a 74. perctől a nagy bedobásairól híres, az ír válogatottból már rég kikopott 35 éves Delap is.)

Doncaster Rovers-Derby County 1-2 (Championship)

Green (Derby)

A 29 éves középpályás végig a pályán volt, hét pontra van a Derbyvel az osztályozós helytől.

Ipswich-Peterborough 3-2(Championship)

Delaney (Ipswich)

Murphy (Celtic, kölcsönben Ipswich)

Delaney végig a pályán volt, Murphy pedig még gólt is rúgott. Az más kérdés, hogy jelenleg mindketten elég messze vannak Trapattoni keretétől.

Watford-Coventry 0-0 (Championship)

J. Murphy (Coventry)

Gól nélkül hozta a meccset a Coventrynek Murphy kapus, de még így is négy pontra vannak a bennmaradástól.

Millwall-Southampton 2-3 (Championship)

Keogh (MIllwall)

Forde (MIllwall)

Forde a cserepadon ült, Keogh végig a pályán volt.

Leeds United-WHU 1-1 (Championship)

O'Dea (Leeds)

Henderson (WHU)

O'Dea végig a pályán volt, a Portsmouth-tól frissen szerződtetett Henderson most mutatkozott be a West Hamben, egyelőre csak a padon, Green mögött.

Birmingham-Middlesborough 3-0 (Championship)

Fahey (Birmingham)

Két osztályozós helyen álló csapat meccsén fontos győzelmet aratott a Birmingham, ráadásul a végig pályán lévő Fahey lőtte a harmadik gólt.

Cardiff-Burnley 0-0 (Championship)

Lawrence (Cardiff)

A Portsmouthból Cardiffba kölcsönadott Lawrence végigjátszotta a meccset. A Cardiff egy győzelemmel a 4. helyre jöhetett volna fel, így a 8. helyen áll.

1 komment

Címkék: bajnoki forma

A bejegyzés trackback címe:

https://boysingreen.blog.hu/api/trackback/id/tr484326550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drago Brutic 2012.03.20. 08:12:16

Hejhó, toljad cimbi, mi lesz itt még az EB-ig!
süti beállítások módosítása